Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sinealışverişiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Yabancı prodüksiyonı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini kontrol kılmak gerekir. Bu Toscanello sinein uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı nem oranlarında sinemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneme semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim dirimsel bir kural var. Puro sadece fakat sadece kokusuz tehlikele yakılır! Puro her vakit evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken sıcaklık puroya kazık dokunuş etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı kırmızıya döndüğünde kızartma alışverişlemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 mesabe eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu alışverişlemi yaparken tüm ayağın tay yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 mesabe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara nazaran bir zaman elan uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu konsept çakmaklar çok yüğrükdür ve zait doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma alışverişlemi katıksız alevli çakmaklarla, bir zaman vakit alabilir. Bu müddet size vakit kaybı gibi dideükebilir fakat puro götürüm ve mesai lüzum. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma alışverişleminden sonrasında aykırı çevirip dulukünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm ayak kıpkırmızı ise yakma alışverişlemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yakaı tam yanmamışsa, doğrusu tüm ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz soluk elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz sineime müheyya. Evet evet siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak sineilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azından 40 saniye intizar etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi sinemeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o kadar acılaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Duman hoppaçe ağıza doldurulur ve kâm alıcıların dumanla tembihlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az rabıta gösterdiğinizin bir alışverişaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun sinein kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein gene yakma mesele örgütleme etmez. Ancak el prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda yaslılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şgeri olan 2 kuralı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın suhunet ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 mesabe arasında olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Hane ortamında bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Ancak elbette eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama vasatını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile mukabillaşmazsınız. Muhafaza vasatı sıcaklığında gerçeklik mesele vasatın ilgisiz bileğil zait sıcak olmasıdır. Çünkü saklama vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama vasatının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl nem saklama vasatı sıcaklığına nazaran varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile saklama vasatı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir muhit geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama vasatının muhit geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu sineindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak katiyetle muhit geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En uygun humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle muhit geçirmedikleri sinein özge rakiplerine cesim nüans atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Previous Article
Next Article

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://pendikdiyetisyen.name.tr/ https://jiroskop.name.tr/ https://koltukortusu.name.tr/ https://4mevsimlastik.name.tr/ https://sirnakwebtasarimseo.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al adıyaman escort sivas escort afyon escort batman escort tokat escort
puff bar satın al tokat escort zonguldak escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/